Vad kan man klä ut sig till på maskerad

Det är dags att gå på maskerad men du har inte riktigt bestämt dig för vad du skall ha på dig. Du har till och med ringt dina kompisar och frågat om de har några idéer. Var bara lugn! Fortsätt läsa och ta del utav våra tips för en riktigt lyckad utstyrsel.

Vilken sorts maskerad?

Vad ska man klä ut sig till på maskerad? Det är det som är den stora frågan. Innan du bestämmer dig eller letar idéer på internet bör du först ta reda på vad det är för fest. Visst kan du vara en sexig brandman eller en sexig sjöjungfru, men är det verkligen så passande på en fest med barn och morföräldrar?

Finns det något tema?

Nästa sak du bör reda ut är huruvida festen har något tema. Kanske finns det order från festfixarna att alla kostymer skall relatera till havet, eller så är det kanske meningen att alla skall klä ut sig till superhjältar. Oavsett vad bör du ta reda på detta innan du anländer som Batman på en fest med My Little Pony tema.

Utnyttja dina intressen

Den absolut roligaste kostymen du kan klä dig i är en som relaterar till dina intressen. Tycker du om bilar? Klä dig som en transformers! Tycker du om hundar? Dyk då upp som Pluto. Vad du än väljer är det viktigt att du känner dig bekväm i din utstyrsel. Tänk på att du också kan använda dig av smink av olika slag för att verkligen komplettera din dräkt. Titta gärna på videoklippet ovan för lite inspiration. Om man bortser från alla möjligheter smink ger en är det dessutom skönare att gå runt med ett ansikte som är sminkat än ett ansikte som är täckt av en mask.